Aktif Ziyaretçiler

Şuanda 40 konuk çevrimiçi

Siteiçi Arama

Hayata Dair Dersler
Kararan gözleri aydınlatmaya hazır mısınız?  e-Posta
Çarşamba, 07 Nisan 2010 11:42
Aşırı Ultraviyole ışınları ve beslenme bozukluğu nedeniyle Sudan genelinde 2 milyon Katarakt hastası olduğunu biliyor muydunuz? Kimse Yok Mu Derneği, Sudan Güney Darfur başkenti Niyala'dan başlamak üzere yılda 6 bin katarakt hastasını ameliyat etmeyi hedefliyor. Bir hastanın ameliyat bedeli 100 Dolar. Siz de 100 Dolar bağış yaparak, bir Afrikalının gözünü açtırabilirsiniz.
Devamını oku...
 
"Sana saçlarımla geleceğim anne!"  e-Posta
Pazartesi, 29 Mart 2010 01:02
Şehri çevreleyen dağlarda bir kartal gibi bekleyen kış, daha sonbahar bitmeden şehre inmişti. Doğuda her yıl olduğu gibi 2009 kışı da erken gelmişti.
Aşağıdan Van Göl'ünden, yukarıdan Erek Dağı'ndan kopan fırtınalar, şehirde buluşuyor, gecenin karanlığında sabaha kadar özgürce ağıtlaşıyordu, şehrin üzerinde. Songül ve kardeşleri anasız geçirmekte oldukları bu ilk kış gecelerinde korkudan bir birine sarılıp yatıyorlardı. Üç yaşındaki Nermin de, ondan bir yaş büyük olan Evin de çok korkuyordu: "abla biz korkuyoruz, annem nereye gitti, bizi anneme götür" diye tutturuyorlardı.
Devamını oku...
 
Yas gömlekleri  e-Posta
Çarşamba, 10 Mart 2010 13:11
Benim kahramanım Hazreti Ali'nin kızı Zeynep'tir. Emeviye sarayından başlayarak şehir şehir dolaşıp Yezid'in zulmünü anlattığı için.
Kerbela hâlâ canlı bir acıysa, bu Hazreti Zeynep sayesindedir. Gittiği her yerde yaşanan zulmü anlatmıştı. Çocuklarını, ailesini, sağlığını düşünmeden yollara düşen, kelimelerinden başka gücü olmayan yaslı bir kız kardeşti.
Devamını oku...
 
"Mutfakta biri mi var?"  e-Posta
Salı, 09 Mart 2010 16:15
Çok televizyon izleyen, dizilerle yaşayan ev hanımlarının alışveriş tutkularına ve sürekli birşeyleri değiştirme arzularına başkasının evinde de "dur!" diyemediklerini gösteren manidar bir yazı..

 

Devamını oku...
 
"Julie and Julia"nın azmi bizde var mı?  e-Posta
Çarşamba, 24 Şubat 2010 23:48
Fim izlemeyi sevdiğimi bilen eşim geçen akşam bana bir süpriz yaptı ve eve 3 DVD ile birlikte geldi. Filmlerden biri Avatar, ikincisi 2012, diğeri ise Julie and Julia idi. Benim ilk tercihim izlenme rekorları kıran Avatar idi ancak web günlüğü tutan biri olarak içerik itibariyle Julie and Julia daha sıcak geldi. 2009 yılının Ağustos ayında gösterime girdiğinde fırsat bulup izleyemediğim sonrasında ise unuttuğum bu filmi daha önce izlemediğim için pişmanlık duyduğumu belirtmeliyim.
Devamını oku...
 
<< Başlat < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL